Zoekfilter

Op deze pagina kun je zoeken op soort door het filteren op eigenschappen van een vis. Dit kan zijn lengte, temperatuur, herkomst en zelfs de rivier waar de soort voorkomt. Een paar punten van aandacht:

  1. We zijn net begonnen met het toevoegen van de landen en ecosystemen (meren, rivieren, zeeën en oceanen) waar de dieren voorkomen. Verwacht dus nog niet al te veel resultaten. Dit zal in de toekomst steeds beter worden. Dit geldt ook voor minimale aquarium lengte en inhoud!
  2. Als je de sliders gebruikt voor de lengte, temperatuur etc. en je kiest voor bijvoorbeeld minimale lengte 5 centimeter als minimum en maximum; dan krijg je als resultaat alleen de vissen die minimaal 5 centimeter ingevoerd hebben gekregen. Geef daarom altijd een bereik aan van bijvoorbeeld 2 tot 5 centimeter. De sliders werken dus van 2 kanten af!
  3. Om te voorkomen dat je helemaal geen resultaten krijgt kun je het beste beginnen met één filter, bijvoorbeeld herkomst. Breidt het langzaam uit, trek de slider van Lengte Maximaal van 500 naar links totdat je de maximale grootte hebt die je wenst. Dus bijvoorbeeld van 2 tot 15 centimeter. Zie wat het filter doet en wat de resultaten zijn en ga dan verder.
  4. Zoetwater gaat uit van de minimale lengte van het aquarium. Zeewater gaat uit van de minimale inhoud.

Lengte Minimaal

Lengte Maximaal

Product Temperatuur minimaal

Temperatuur maximum

pH Minimum

pH Maximum