De top 6 populairste aquariumwinkels

Wat zijn de populairste aquarium winkels?

Wil je een nieuw aquarium aanschaffen? Dan is het handig om te weten bij welke winkels je hiervoor terecht kunt. Het aanbod is groot: van winkels met aquariums als onderdeel van een breed aanbod, tot winkels die juist alleen gespecialiseerd zijn in aquariums.

Is de ene soort winkel beter dan de andere? Ervaring leert dat dit meestal niet het geval is. Grote webshops kunnen namelijk putten uit een grote hoeveelheid leveranciers, waardoor je prima kunt vergelijken op allerlei specificaties. En kleinere speciaalzaken hebben dan misschien wel een kleiner aanbod, maar wel alle expertise in huis om je het juiste aanbod te kunnen doen. Er valt dus veel te kiezen!

Alle aanbiedingen bij elkaar

Gelukkig kunnen we dat kiezen wat makkelijker voor je maken met behulp van deze top-6 van populairste aquarium winkels waar de echte aquarium liefhebber voor wil omrijden. En, nog makkelijker: alle actuele aquarium aanbiedingen van de populairste online winkels kun je vinden in één overzicht! Met behulp van deze informatie gaat het je zeker lukken om het juiste product te vinden, voor de juiste prijs.

1. Verduijn Cichlids

Verduijn Cichlids in Oud Verlaat, vlakbij Rotterdam, is een grote aquariumwinkel. Ze zijn gespecialiseerd in Cichliden, ze hebben zo rond de 350 soorten op voorraad. Daarnaast kun je er ook heel veel andere vissoorten vinden. Ze importeren een deel van de vissen zelf!

Naast de vissen heeft Verduijn ook een grote collectie aan boeken over het houden van aquariums.

2. Ocean and Lake

In het kleine plaatsje Renswoude in de provincie Utrecht kunnen we Ocean and Lake vinden. Deze winkel heeft meer dan 200 m2 aan zoet- en zeewater aquariums. Voor een goed advies en service kun je zeker hier eens een kijkje nemen.

3. Aquariumgek

Sierviskwekerij Aquariumgek is een beetje een uit de hand gelopen hobby. De winkel richt zich alleen op zoetwater maar heeft dan ook wel een groot assortiment. Naast de standaard soorten zijn er ook veel bijzondere soortjes te vinden. De winkel is te vinden in Oosterhout Noord-Brabant, net boven Breda.

4. De Maanvis

Voor een goed advies over je zoetwater aquarium ga je naar De Maanvis in Nijmegen. Deze winkel in Gelderland heeft niet alleen veel verstand van zoetwater vissen maar ook een afdeling voor de aquascaper.

5. Utaka

Aquarium Speciaalzaak Utaka is niet heel groot maar dat maken ze meer dan goed door de kennis en het aanbod van zeldzame vissoorten. Vooral soorten uit Azië, West- en Centraal Afrika en natuurlijk Zuid Amerika. Wil je iets bijzonders dan loont het de moeite om naar Amersfoort te rijden.

6. Mauis Viskwekerij

In Noord Holland is Mauis Viskwekerij in Krommenie inmiddels wel een begrip. Ook deze winkel is begonnen vanuit de hobby. Inmiddels is de winkel volwassen en biedt heel veel verschillende zoetwater soorten. Inmiddels begint de zoutwater afdeling ook aardige vormen aan te men.

Tot Slot

Hebben we populairstee aquarium winkel gemist die zeker in dit rijtje thuishoort? Vermeld de winkel dan zeker hieronder in de reacties!

One comment

  1. Dennis Muilweg

    Aquadeco in Rijssen ook een prima zaak en veel kennis op het gebied van zoet en zoutwater aquariums als ook op vijvergebied.
    Zeker een bezoekje waard.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Zoekfilter
zoekfilter

Nuttige Aquarium adressen

Op zoek naar een vereniging, winkel of plek waar je je Co2 fles kan vullen? Tik je plaatsnaam in en je krijgt een kaart met adressen bij jou in de buurt:

Leave this field blank

Nieuws, Updates en Acties

Wil je op de hoogte gehouden worden van Nieuws, Updates en Acties op de AquaInfo website? Schrijf je dan hieronder in!