Reef Factory - Smart aquarium devices

Innovatief Smart Reef systeem wat aquarium management ondersteunt – Slimme apparatuur voor fans van het zeewater aquarium.

Slimme apparatuur voor fans van het zeewater aquarium.

Reef Factory is het eerste bedrijf ter wereld wat een complete lijn met slimme producten introduceert speciaal ontworpen voor het zeewater aquarium. Inclusief tal van apparaten met traditionele functionaliteit en toch verbeterd door moderne technologie. Ze bieden aquarianen aanzienlijke voordelen, vergemakkelijken het aquariumbeheer, verbeteren de veiligheid en maken bediening op afstand van de aquariums mogelijk. Dankzij het innovatieve Smart Reef-systeem beschermen ze ook de gezondheid en kleur van de dieren.

Je kunt alle Smart Reef-apparaten overal ter wereld eenvoudig volgen. Elk heeft zijn eigen specifieke functie en je kunt ze afzonderlijk of samen met andere apparaten gebruiken. Als u alle systeemelementen tegelijkertijd wilt controleren, hoeft u geen dure centrale computer te kopen. Elk apparaat is uitgerust met een Wi-Fi-module die je kunt verbinden met je thuisrouter.

Laten we het eens nader bekijken.

10 apparaten voor een mooi en efficiënt aquarium

Smart Reef-systeem bestaat uit 10 apparaten die zeewater fans goed kunnen gebruiken:

 • Thermo control – een apparaat dat de temperatuur in het zeeaquarium regelt. Afgezien van standaardfuncties, zoals de mogelijkheid om de verwarming en ventilatoren te regelen of de huidige temperatuur weer te geven, kan het tekst- / pushmeldingen verzenden wanneer de temperatuur in het aquarium gevaarlijke niveaus bereikt.
 • Thermo view – een moderne thermometer die de temperatuur op het display en op uw telefoon weergeeft. Het stuurt ook push- / tekst- / e-mailmeldingen naar elke smartphone wanneer de temperatuur in het aquarium gevaarlijke niveaus bereikt.
 • TDS meter – een lineaire TDS-meter die de TDS-waarde op het display en op uw smartphone weergeeft. Wanneer de hars of voorfilters moeten worden vervangen, stuurt het apparaat een push- / sms-melding naar de telefoon van de gebruiker.
 • Level Keeper – een automatisch, online gestuurd vulsysteem voor water. In geval van problemen informeert het apparaat de gebruiker over een onjuist vloeistofniveau en vult het water bij, terwijl het precieze bijvulniveau wordt weergegeven.
 • Level sensor – een vloeistofniveausensor die uw vloer effectief beschermt tegen overstromingen en uw aquarium tegen veranderingen in het zoutgehalte. Net als elk ander Smart Reef-systeemapparaat informeert het de gebruiker ook over eventuele afwijkingen door push- / tekstmeldingen te verzenden.
Reef Factory Producten
Reef Factory Producten
 • Salinity guardian – een zoutgehaltemonitor die het zoutgehalte op het display en op uw smartphone weergeeft. Het maakt het mogelijk veranderingen te volgen en informeert de gebruiker over eventuele schommelingen in het zoutgehalte.
 • Reef flare – slimme LED-lampen, een van de meest interessante oplossingen op de markt die intuïtieve bediening, nauwkeurige configuratie en slimme functies biedt. Deze moderne LED’s bieden passende kleuren voor de dieren en optimale omstandigheden voor zelfs de meest veeleisende koralen.
 • Smart skimmer – een moderne versie van een eiwitafschuimer. Het apparaat informeert de gebruiker wanneer de beker en de pomp moeten worden schoongemaakt. Het vertraagt het opstarten van andere apparaten en voorkomt dat de beker overloopt, en zorgt tegelijkertijd voor een hoge skimming-efficiëntie.
 • Dosing pump – een op afstand bediende, nauwkeurige en intuïtieve doseerpomp. Een uitzonderlijk betrouwbaar apparaat.
 • pH meter – een pH meter die de pH-waarde op het display en op uw smartphone presenteert. Het maakt het mogelijk om de geschiedenis van metingen te bekijken en waarschuwt de gebruiker over onjuiste pH-waarden.
Reef Factory alle onderdelen
Reef Factory onderdelen

Smart Reef – een geavanceerd systeem voor het zeewater aquarium – het eerste in zijn soort ter wereld

Smart Reef System - The future of reef keeping
Innovatief Smart Reef systeem wat aquarium management ondersteunt - Slimme apparatuur voor fans van het zeewater aquarium. 5

Het Smart Reef systeem is een ongekende oplossing voor elke fan van het zeewater aquarium. Het maakt het mogelijk om snel de huidige parameters te volgen en door de meetgeschiedenis te bladeren. De gebruiker heeft toegang tot een parameterpaneel en dashboards, die een nauwgezette analyse van metingen en aanpassing van alle systeemelementen bieden om aan de behoeften van de gebruiker te voldoen. Een speciaal Reef-logboek maakt het mogelijk om individuele taken te plannen en hun geschiedenis te volgen. Het kan ook worden gedeeld met andere gebruikers.

Het systeem is gratis, afgezien van slechts enkele geselecteerde functies, zoals sms-berichten. Belangrijk: we werken het Smart Reef-systeem regelmatig bij om de prestaties te verbeteren. Daarom is het een uitstekende investering.

Reef Factory – van hobbyisten voor hobbyisten

Wat maakt de producten en filosofie van Reef Factory zo speciaal? Allereerst:

 • het innovatieve Smart Reef-systeem, dat aquariumbeheer ondersteunt;
  • online monitoring van alle systeemelementen via een smartphone of thuiscomputer;
  • waarschuwingen en push- / tekstmeldingen verzonden naar de telefoon van de gebruiker;
  • Riflogboek, dat taakplanning ondersteunt;
  • een parameterpaneel, handmatige invoer van informatie, downloaden van apparaatgegevens en – binnenkort – integratie met ICP-tests;
  • meethistorische functionaliteit die veranderingen in parameters analyseert in geval van problemen die zich in het aquarium kunnen voordoen;
 • slimme apparaten ontworpen door zeewater aquarianen om te voldoen aan specifieke behoeften met betrekking tot het beheer van zeewater aquariums;
  • geen centrale computer nodig voor apparaatbeheer, ingebouwde Wi-Fi-module in elk apparaat;
  • waarschuwingsfunctionaliteit die sms / push / e-mailmeldingen direct naar de smartphone van de gebruiker stuurt;
  • minimalistisch ontwerp;
  • afstandsbediening en weergave van resultaten;
  • slimme functionaliteiten.

Meer informatie over Smart Reef-producten en platform is te vinden op de website van de fabrikant: www.reeffactory.com. Het is tijd om uw aquarium naar het volgende niveau te brengen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zoekfilter

zoekfilter

Nieuws, Updates en Acties

Wil je op de hoogte gehouden worden van Nieuws, Updates en Acties op de AquaInfo website? Schrijf je dan hieronder in!