Limbeurs

Limbeurs

BBAT-LIMBURG de federatie van aquarium- en terrariumklubs uit Limburg organiseert op zondag 1 juli 2018. de 28ste alomgekende en druk bezochte LIMBEURS.

Doe mee met de NVC

Doe mee met de NVC!

Doe mee met de NVC! De slogan die we iedere cichlidenliefhebber willen voorleggen. Ben je nog geen lid van de NVC? Bekijk dan zeker dit bericht even!

Rhinogobius maxillivirgatus - Man

Nieuwe soort: Rhinogobius maxillivirgatus

Rhinogobius maxillivirgatus is een nieuw beschreven Goby soort uit China. De soort komt alleen voor in een toevoer riviertje van de Changjiang Rivier.

The Central Scene

The Central Scene – North & Central American Cichlid Keeping

Het magazine van Lee Nuttall The Central Cichlid heeft helaas slechts 8 edities gekend maar bevatte zeer veel goede informatie over en foto’s van Noord- en Midden Amerikaanse cichliden. De acht edities van The Central Scene zijn nu gratis in te zien als Ebook of te downloaden als PDF

Cirrhilabrus greeni - Man

Nieuwe soort: Cirrhilabrus greeni

Er is een nieuwe soort Lipvis beschreven: Cirrhilabrus greeni. Deze kleine lipvis is afkomstig uit de Timorzee, nabij de Northern Territory Australië. Zoals veel lipvissen zijn ze opvallend gekleurd.

Brachychalcinus reisi

Nieuwe soort: Brachychalcinus reisi

Er is een nieuwe soort beschreven in de familie van de Stekelzalmen (Stethaprioninae): Brachychalcinus reisi, afkomstig uit het gebied rondom de Rio Curuá in Brazilië.

Corydoras hephaestus

Nieuwe soort: Corydoras hephaestus

Corydoras hephaestus is pas in 2014 ontdekt en in 2017 beschreven. Een fraaie Corydoras soort met een zwart lichaam en rode rug en staartvin.

Zoekfilter

zoekfilter

Nieuws, Updates en Acties

Wil je op de hoogte gehouden worden van Nieuws, Updates en Acties op de AquaInfo website? Schrijf je dan hieronder in!