Gezocht: ervaren aquarium liefhebbers die hun kennis willen delen.

De aquarium database van AquaInfo.nl behoort tot de drukst bezochte van Nederland. Het afgelopen jaar hebben we zo’n 1.000.000 unieke bezoekers mogen voorzien van aquarium gerelateerde informatie, soortbeschrijvingen, foto’s en filmpjes.

Het huidige team bestaat momenteel uit negen enthousiastelingen die samen artikelen en soortbeschrijvingen maken, verbeteren en/of vertalen. Daarnaast is er toestemming gevraagd van diverse auteurs en fotografen om materiaal te mogen gebruiken en plaatsen.

Omdat de vissendatabase nooit af is en altijd verbeterd kan worden zijn wij op zoek naar ervaren aquarium liefhebbers en specialisten die ons willen helpen om de database verder uit te bouwen en te verbeteren.  Samen kunnen we ervoor zorgen dat de kennis over de vissen wordt verbeterd en ze op die manier beter gehouden kunnen worden.

Ons team kan altijd versterking gebruiken op diverse vlakken:

Voor de inhoud van de website:

  • Schrijvers algemeen voor het opbouwen van soortbeschrijvingen
  • Specialisten voor het verbeteren van de soortbeschrijvingen, toevoegen van ervaringen en bv aangeven hoe soorten gekweekt kunnen worden.

Voor de vertalingen:

  • Vertalers voor het vertalen van Engels naar Nederlands
  • Vertalers voor het vertalen van Nederlands naar Engels
  • Andere talen? 

Wil je meehelpen op meerdere vlakken dan is dat natuurlijk altijd mogelijk en wel net zo leuk om de afwisseling erin te houden. Voor meer informatie of om je aan te melden graag mailen naar: info@aquainfo.nl

Gezocht Vrijwilligers
Gezocht Vrijwilligers

Zoekfilter

zoekfilter

Nieuws, Updates en Acties

Wil je op de hoogte gehouden worden van Nieuws, Updates en Acties op de AquaInfo website? Schrijf je dan hieronder in!