Zal VR de aquarium ervaring veranderen

Zal VR de aquarium ervaring veranderen?

Zal VR de aquarium ervaring veranderen? Nee, niet direct. Het geeft wel andere en nieuwe mogelijkheden om de onderwaterwereld te ontdekken!

magneet vissen

Vissen vs magneet vissen: wat zijn de verschillen?

Magneet vissen of magnetisch vissen is een kunst op zich. Dit magneet vissen wordt ook wel onderwater schatzoeken genoemd, vanwege de waardevolle schatten die je in het water kunt vinden.

hondenbrokken testen

Hondenbrokken testen, een goed idee?!

Om direct maar met de deur in huis te vallen, dat hangt er vanaf. Je hond verschillende soorten hondenbrokken in korte tijd voor zetten, dat is niet iets waar elke hondenmaag goed op reageert. Tevens kun je geperste en krokante hondenbrokken sowieso beter niet door elkaar aanbieden, omdat deze brokken op verschillende wijze door het […]

Type locaties Apistogramma’s

Altijd al eens willen weten waar de Apistogramma soorten voorkomen? De onderstaande kaart toont de type locaties van de verschillende Apistogramma soorten. Om de legenda met soorten te zien klik je hieronder op het pijltje links van de Titel: Type localities of Apistogramma. A big thank you to Roland Kipper for providing the map!

Discus en Planten Showcase

Showcase: Discus en Planten

De combinatie van Discus en Planten wil niet altijd lukken. In deze showcase laten we zien dat het wel degelijk mogelijk is om ze samen te houden.

Zoekfilter

zoekfilter

Nieuws, Updates en Acties

Wil je op de hoogte gehouden worden van Nieuws, Updates en Acties op de AquaInfo website? Schrijf je dan hieronder in!