Echinodorus Red Devil

De Echinodorus Red Devil is een speciaal voor het aquarium gekweekte vorm. De meeste winkels geven een bovenwater vorm mee maar al snel zal hij zijn onderwater vorm aannemen.

Echinodorus Red Devil

De foto bestaat uit twee delen. De linker kleine foto is de plant in bovenwater vorm (emers). De grotere foto is de plant in onderwater vorm (submers), zo kan de plant gaan worden.

Bij een sterkere belichting zullen de kleuren intenser worden. Een prachtige “kameleon onder de zwaardplanten”. Deze Echinodorus is een zeer nieuw exemplaar.

Zoals bij bijna alle planten worden door winkels de bovenwater vormen geleverd, deze Echinodorus zal zeer spoedig zijn onderwater vorm gaan aannemen.

De nieuwe bladeren zullen felrood zijn, en de nerven gaan ook sterk kleuren. De oudere bladeren kleuren heel geleidelijk naar de groene kleur maar houdt een prachtige felrode rand. De bladranden zullen wat gaan golven en de uiteinden rollen een klein deel om, wat een prachtig effect geeft aan de kleuren.

Echinodorus Red Devil is een plant die niet al te hoge eisen heeft, maar de toevoeging van CO2 en een goede belichting zullen zeker te zien zijn aan de plant. De Red Devil houd zeker van een goede bemesting bij de wortels.

Familie: Alismataceae
Land: Cultivar/kweekvorm
Hoogte: 15-25 cm
Licht: Normaal/Veel
Temperatuur: 20-30ºC
Water hardheid: Zacht/Medium
pH: 6-8

Auteur

Aquaplantsonline

Copyright foto’s

Aquaplantsonline

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Echinodorus Red Devil” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *