Advertenties / Sponsors

Met jaarlijks meer dan 1.000.000 bezoeken en zo’n 2.068.000 bekeken pagina’s is AquaInfo een van de meest bezochte websites op aquarium gebied. Hiermee heeft de website een zeer groot bereik binnen de Nederlandse aquarium liefhebbers en biedt u daarmee een uniek platform om uw aquarium doelgroep te bereiken. 

Ambities

AquaInfo wil doorgroeien naar de website die de meeste en betrouwbaarste informatie biedt voor aquarium liefhebbers. De site wordt continu aangevuld en uitgebreid met nieuwe teksten, foto’s en video’s om zo steeds meer bezoekers te trekken.

Waarom advertenties / banners

De websites trekt inmiddels zo veel bezoekers dat er gebruik wordt gemaakt van een flinke server. Daarnaast is de site gebouwd op software die continu van updates wordt voorzien. Voor de financiering van deze kosten maken we gebruik van een of meerdere sponsors.

Het in de lucht houden van deze website brengt flink wat kosten met zich mee. Hieronder vindt je een overzicht van deze kosten.

  • Huur van de server:  € 204,- per jaar (Voor de liefhebbers: De sites draaien op een Litespeed server van mijn.host. De websites zelf nemen zo’n 30 GB aan ruimte in. Dit omvat alle data, database, backups en afbeeldingen.
  • Domeinnamen: € 60,- per jaar.
  • Software en templates: +/-  € 450,- per jaar.
  • Aanvullende modules: +/- € 220,- per jaar.

In totaal komen de kosten voor de site met alleen deze onderdelen dus ruim boven de € 900,- per jaar. In sommige gevallen zijn aanvullende kosten nodig door de aankoop van aanvullende software of technische ondersteuning. Zoals je zult begrijpen is sponsoring nodig om deze kosten te kunnen dekken. De kosten worden gewoonweg te hoog om deze geheel zelf te betalen.

Sponsors

Heb je interesse om sponsor te worden van AquaInfo? Stuur een bericht naar John de Langeinfo@aquainfo.nl

Zoekfilter

zoekfilter

Nieuws, Updates en Acties

Wil je op de hoogte gehouden worden van Nieuws, Updates en Acties op de AquaInfo website? Schrijf je dan hieronder in!